HTML

Állatvédelem

Állatvédelem és minden ami az állatokkal kapcsolatos. Információk, hírek, tudnivalók. Állatokkal kapcsolatos történetek. Bárki ajánlhat témát és hozzászólhat a fórumon.

Friss topikok

  • Chevihun: Szia! Szeretném megosztani ezt a blogbejegyzést az Instagram oldalamon, persze csak a beleegyezése... (2017.10.09. 22:38) Állat kisérletek
  • Hajdú Edit: Köszönöm! (2008.01.09. 10:38) Wass Albert: Mese a kék hegyekről
  • bartalos klára: sziasztok nálunk rajkán fekete vagyis szén és kék cinkék vannak már 10 éve ettetem öket de csak a ... (2008.01.02. 16:42) Madáretetés 2

Linkblog

2007.12.22. 01:03 Nandagopaladasa

Petárda veszély !!!!!!!!

 

Hello.

 

VIGYÁZZ A KUTYÁDRA, INDUL A PETÁRDAVESZÉLY!!! ADD TOVÁBB!!!!
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én egész nap és január 1-én tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Mivel a petárdák és a kistűzijátékok használata és árusítása 2005 óta tilos, kérjük, a petárdázókat jelentsék be a rendőrségen!

Tapasztalataink szerint a durrogtatást már karácsony után megkezdik, ezért a két ünnep között is fokozott óvatosságot javaslunk a gazdiknak. Ha szükséges, gondoskodjanak előre enyhe nyugtatóról az állatok számára - erről a kezelő állatorvos tud bővebb információt adni. Mivel többször előfordult, hogy az állatok ijedtükben kitörték az ablakot vagy kiásták magukat a pajtából, kertből, stb., ezért feltétlenül szükséges, hogy a bezárt állatokon is legyen nyakörv és vízhatlan biléta a gazdi adataival.

 

Baráti üdvözlettel: Nanda Gopala dasa

Szólj hozzá!

Címkék: kutya veszély petárda


A bejegyzés trackback címe:

https://barka.blog.hu/api/trackback/id/tr54272019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása